20120616-213306.jpg

Fuktig dag på kajakdagarna. Trots fukten kom det skapligt med folk även om det var lite snålt på förmiddagen. Kanske snäppet färre kajakutställare än tidigare år? Outnorth på plats med en rejäl radda leverantörer och en imponerande tältutställning.

Kul att tjöta och träffa likasinnade

Lars-Kristian var oxå där.

20120616-213311.jpg

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

4 tankar på “Kajakdagarna 2012”

 1. Förmodar att man ser på nedre bilden ett Vaude Mark ? tält och bakom till
  vänster ett Vaude Space 2 eller 3p.

  Hann ni få några intryck av dom?
  ———————————–

  Skulle vilja tipsa om ett gratis online Photoshop.
  http://pixlr.com/editor/

 2. Så tälten kom till användning och fick visa vad de gick för? Jag hade tänkt åka dit på söndagen, men när regndropparna spelade mot fönsterbläcket under morgontimman vände jag på mig i sänghalmen och somnade om. Blev ett paddelpass på kvällen i solsken.

  • Några var nog bebodda och kom till användning. Regn fick de nog verkligen bekänna färg inför. Tyckte det regnade en hel del på lördagen, men det var visst bara “duggregn” jämfört med söndagen 🙂 Perfekt tillfälle att kolla in vad tälten tålde i alla fall, möjligtvis att lite blåst hade varit önskvärt oxå!

Kommentera