Orange Hoodie från Helly Hansen

Lyckades surfa mig in på en riktigt orange huvtröja från Helly Hansen! De flesta som frilufsat ett par år har säkert haft en klassisk Helly Hansen pälsfibertröja som var mycket populära innan fleecetröjorna tog över.

Nu är väl inte min Hoodie från Houdini helt utlsliten ännu, men det börjar märkas att den är väl använd. Och den här tröjan ser grymt skön ut, Saint-luc pälsfiberjacka heter den. Står ingen vikt men man kan väl ana att den blir skapligt stor packad men det kan det kan det nog vara värt.

Nu verkar Helly Hansen vara lite på uppåtgående igen? Man ser i alla fall plaggen mer och mer. Så man kanske ska vänta ett par år 😉

Spana på HellyHansen hos Prisjakt. Köp Helly Hansen hos Outnorth

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera