Outnet säger upp – Massa tid över

 

Lätt att bli betagen av fina soluppgångar :D

Det där med tid är ju intressant, många klagar över att de har för lite tid men vi har väl ändå ganska exakt lika mycket? I alla fall per dygn…

Idag har jag i alla fall fått testa något nytt; Att bli uppsagd. Var kanske inte det jag drömt söta drömmar om, men å andra sidan var det om inte väntat så i alla fall en tänkbar utveckling iochmed att Outnet tog över Get Out för ett par veckor sedan. Riktigt trist tycker jag, har verkligen gillat jobbet på Get Out och de som jobbar där.

Men det medför helt plötsligt massa tid “över”. Eller i alla fall 20 timmar extra i veckan (har jobbat halvtid). På Facebook föreslog någon att jag kanske borde prova på t.ex. paddling och det kan ju fakstiskt vara en idé.

Nåja, det ska nog gå att hitta på nåt för att sysselsätta sig. Har tidigare sagt “för att få tiden att gå” men det gör den ju faktiskt oavsett 😉

Är det någon som ser, hör eller på annat vis tror sig kunna komma på nåt där jag skulle kunna tänkas bidra så kan ni ju hojta till om ni har lust. Delvis handlar det om att att sysselsätta sig men det handlar ju även om att det borde komma in någon sedelbunt då och då eller i alla fall några mynt 😉

tillägg: Outnet stängde även SÄCK i Malmö (och bytte sen namn till Outnorth och har sen dess bara blivit tråkigare och tråkigare)

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera