Bönsallad med Halloumi

/// av

Lite mat måste man ju ha
Lite mat måste man ju ha

Denna rätt är superenkel och supergod. Och vegetarisk, för de som föredrar det. Och GI för de som föredrar det.
Vet inte hur länge halloumi håller sig i värme, men bör nog fixas till rätt tidigt på turen. Med vad gör det, man måste inte alltid vänta länge på nåt gott 😉

2 port

1 förpackning halloumi
2 burkar/tetra Blandade Bönor
pesto
ruccola
körsbärstomater
finhackad rödlök
salt och peppar

Skölj bönorna, som kan vara vilken typ man tycker är godast. Blanda med halverade små tomater, pesto, ruccola och den hackade löken.
Skär osten i skivor och stek på båda sidor i smör. Servera! Enkelt va? 😉

Tips: Bönorna finns i smidiga tetraförpackningar, både små och lite större (500g). Pesto finns på tub, känns bättre än glasburk att ha med ut. Vill du ha i mer grönsaker så är det inget som hindrar, tvärtom.

Receptet kommer från Scandinaviansoft Cookbook

Läs recensioner av kokböcker.

Kommentera