Hittade orange pogies hos Aterra
Hittade orange pogies hos Aterra. Foto: Leif Davidsson

När man hittar nya oranga prylar! 😉 På Tjäröfestivalen lyckades jag hitta ett par oranga och mycket tunna neoprenpogies från Sandiline hos AterraLeif! Matchar Hooodien riktigt bra och de kändes klart trevliga! Kanske mina korta från padler.dk får konkurrens om att få följa med när det blir svalare?!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

5 tankar på “Lycka är”

  1. Apropå orange lycka så läste jag din gamla post om surfski när jag letade motionsredskap. Landade, mycket tack vare den, på en Think Fit som har kant för kapell och stängbar bottenventil så den blir lite mer Sverigevänlig. Gissa färgen på glasfibervarianten?

    http://bootshaus.se

    Tack för alla tips genom åren (och den finfina kajaken som min fru numera paddlar). Hoppas jag inte ställde till det nu 😉

Kommentera