Bryggor vid båtviken
Bryggor vid båtviken

Tog en runda på Västersjön så här på kvällskvisten. Fint som tusan. Lite mörka moln runt om, men solen höll sig framme. Provade senaste tillskotten i paddelsamlingen; Robson Helios och Robson Dragonfly. Paddlarna kändes finfina, hoppas det håller i sig när de använts lite mer. Denna gången blev det med raka skaft istället för krokiga dito och det kändes lite ovant de första minutrarna, men det gick snabbt över.

Robson Helios och Robson Dragonfly
Robson Helios och Robson Dragonfly

Paddelbladen är gjorda i en teknik som Robson kallar Flowtech, vilken medger att de kan göra lite roliga mönster och färger på bladen. Skojsigt med lite färg, tråkfärgade svarta prylar finns det redan för många av 🙂 Lite mer oranga kunde de iofs varit! Tydligen ska bladen vara tokigt tåliga oxå, men det får vi se!

Clapotis på bryggan
Clapotis på bryggan
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera