Meny

Sitter utanför tältet. Nu regnar det lite lätt och livet känns gott 😀

20110524-100351.jpg

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

6 tankar på “En lugn dag”

  1. Säljs röda tarpar? Det visste inte jag. Jag bytte till mig lite röd väv från Hilleberg mot en nattbild på ett Unna för några år sedan. Min tanke var att sy en röd tarp. Den väven ligger fortfarande fint ihopvikt…

  2. @Peter: Jodå, de finns! röda tarpar från Hilleberg har funnits sen i somras har jag för mig så du kan låta din bit vara hopvikt 😉 UL-modellerna finns i rött, alltså den tunnare väven. http://www.getoutbloggen.se/2009/06/18/roda-tarpar/
    @Rune: och paddeln och lite bättre matchning mot kajaken oxå.
    @Pontus: känns fortfarande bra, känner ingen märkbar skillnad i vattnet, men på land är bladen mjukare/mer böjbara än kolfiberZephyren. Troligen kommer Dragonfly (och Helios) hålla bättre men det vet vi inte förrän om ett par år skulle jag tro.

Kommentera