• 1 dl honung
• 1,5 dl socker
• 100 g mörk choklad, (ej blockchoklad)
• 100 g sötmandel
• 100 g hasselnötter
• 50 g pistagenötter (kan bytas mot valnötter)
• 0,5 tsk kanel
• 1 dl vetemjöl

Sätt ugnen på 120°C.
Häll honung och socker i en tjockbottnad kastrull och koka upp långsamt, så att honungen smälter. Koka kraftigt i 1 minut. Ta kastrullen från plattan och ha i chokladen delad i bitar. Låt smälta.
Blanda nötterna tillsammans med mjöl och kanel. Häll ner blandningen i chokladröran. Smörj en form och fördela blandningen. In i mitten på ugnen i ca 30 minuter.
Låt svalna innan den delas i bitar.

Jättelätt och lite annorlunda bland de andra gottisarna i lådan.

från: COOP

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera