Ingredienser:4 port.

• 300 g kokta kikärtor
• 50 g cashewnötter
• 2 burkar krossade tomater
• 3 msk jordnötssmör (funkade med pumpafröolja oxå)
• 2 dl grönsaksbuljong
• 1 hackad gul lök
• curry
• oregano
• chilipeppar
• salt
• svartpeppar
• socker

Tillagning
Stek löken i botten på en kastrull, häll i tomaterna och kikärtorna. Koka upp med buljongen och jordnötssmöret, smaka av med kryddorna. Koka ca. 10 minuter, häll i nötterna när en minut återstår.

Servera med ris eller nått annat gott. Lite fler grönsaker som paprika och broccoli hade inte gjort något. Enkelt, enkelt, enkelt. Gott, gott, gott!

från: www.vegetariskt.com

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera