Quesadilla med starka ostar

/// av

IMG_2834

Perfekt om man vill ha en enkel förrätt eller en mindre middag. Mer för helgen än för en längre tur… Quesadilla kan göras på många olika sätt och enligt Wikipedia är det typisk frukostmat eller serveras som enklare rätt.

  • 4 tortillabröd
  • 2 1/2 dl stark riven ost
  • 1 1/2 dl mögelost
  • 2 dl kesella
  • 3 dl grovhackad ruccola & spenat
  • lite purjolök
  • salt och svartpeppar

Blanda alla ingredienser och smaksätt med salt och svartpeppar. Fördela blandningen på 2 tortillabröd och lägg ytterligare ett ovanpå varje bröd. Tryck till så att blandningen blir jämnt fördelad mellan bröden. Stek dem i en torr stekpanna till dess att osten smält och brödet blivit krispigt. Skär upp och servera.

MatTina på svt
Fast jag fick receptet från Kristina Åstrand f.d Hagen

IMG_2831

 

Kommentera