Meny
Karta & silvertejp är bra att ha
Karta & silvertejp är bra att ha

Fram till igårkväll vid 22-snåret var vi mycket nöjda med vårt Marmot Aelos 2p. Men strax innan vi skulle somna tyckte Pia man såg ut lite väl bra genom de fåniga “fönstren”. Båda två hade trillat ur, och det regnade lite grann. Blött kring Pias huvud och mina fötter. Skönt att vi såg det då och inte några timmar senare; dyngsura dunsovsäckar är ju sådär…

Vi konstaterade igen att silvertejp fäster tokigt kass på tältvävar, och ännu sämre på blöta sådana. Men med lite kartblad, paddlar, regnjackor, silvertejp, vävtejp ur förstaförbandspåsen gick det fint och vi somnade och sov sött.

Ända sen vi köpte tältet har vi frågat oss varför de där plastfönstren skulle vara där… Fönster på tält känns som upplagt för strul och lite väl Jula/Jysk/Ikea/Biltema/ClasOhlson-aktigt 😉 Men samtidigt ger det lite mysigt ljus och man kan spana ut för väderprognos.

I övrigt en himla fin kort runda borta i Blekinge östra, en natt på Tobisaflöten och en på Äspeskär.

Köp tält hos Outnorth

Jacka & paddel är också bra
Jacka & paddel är också bra
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

4 tankar på “Tält med inbyggd karta”

  1. Rekorderlig reparation, det är nästan så man får tårar i ögonen! Själv lyckades jag knö dit en bit silvertejp på mitt tält och den sitter nog tyvärr tillräckligt bra för att hålla säsongen ut..

  2. Det är ju en bedrift att få båda fönstren att trilla ur samtidigt. Har det inte varit så från början då du konstaterade att det har “Mycket bra ventilation”??

Kommentera