Lite smågrått vid Donsö
Lite smågrått vid Donsö

Äntligen en Valörunda! Har ju varit snålt med Valöandet även om en del varit där med både skridsko, skidor och kajak sen vi sist var där. Körde i spöregn till Göteborg, men lagom till vi landade på GKF tog dropparna slut. Och inga kajaker behövde lastas av/på eftersom vi nu har kajakplatser i Götlaborg. Patric var på plats och plockade ut sin svarta Corsa och så drog vi söderut.

Jämngrått överallt. Sammanstrålade med två Tideracare vid Fiskebäck och fortsatte söderut. Bortåt Donsö började dimman komma. Tideracekillarna rundade Donsö och vi fortsatte med Vrångö som skymtade i dimman. Strax söder om Vrångös hamn syntes precis nästa kobbar och därifrån syntes Valö. Landade vid Hultet efter en skön paddling, svaga vindar och massa fina gråskalor.

Sen blev det lite mat, lite vattenhämtning, lite promenader, lite sömn, tjöt, lite vedhuggning och eldning innan det blev kvällsmat, tjöt och så kudden igen.

Patric i Corsa
Patric i Corsa
Dimmigt på fyrhussidan
Dimmigt på fyrhussidan
Strandfynd
Strandfynd
Stugmys
Stugmys
Pia övar danssteg på Valös sydsida
Pia övar danssteg på Valös sydsida
Promenix på Valös sydsida
Promenix på Valös sydsida
Fotonörd
Fotonörd
Söndagsmorgon, det ljusnar.
Söndagsmorgon, det ljusnar.
Mer Hipstamatic
Mer Hipstamatic

IMG_1478

Patric tog en lite genare hemväg än vi, vi tog utsidan av Vrångö och fick lite småvågor i rätt riktning. Träffade på ett gäng GKFare vid Långholmen med Johan, Lisa, Hanna, Henrik, Cecilia och Mattias som vi slog följe med in till GKF. På slutet fick vi lite små trevliga medvågor igen kul.

En trevlig, skön och slapp helg. Gött med lite skärgård, frisk luft, paddling och mys. Får se var vi hamnar i påsken, kanske bli Valö igen om det inte blir toksoligt 😉

Pia vid Vrångö

Hanna, Henrik & Mattias
Hanna, Henrik & Mattias
Mera kajaker; Johan , Henrik, Hanna & Cecilia
Mera kajaker; Johan , Henrik, Hanna & Cecilia
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera