Kajakböcker

Vi lottar ut ett paket med tre kajakböcker. Böckerna är Kajakhandboken av Staffan Pettersson, Paddla kajak i Bohuslän av Joakim Hermansson och Ulrika Larsson samt Paddla kajak S:t Anna-Misterhult av Joakim Danielsson & Ylva-Li Göransson.

Skriv en motivering till varför du ska få böckerna som en kommentar nedan eller via mail till utlottning@kajak.nu

Vi drar en vinnare (efter bästa motivering, fräckaste mailadressen, roligaste namnet eller bästa fjäsket 😀 ) den 17 december så böckerna bör hinna komma fram i god tid innan jul om ni är snabba med att ge oss adressen.

Våra recensioner finns under länkarna ovan och fler böcker och filmer finns under läsvärt.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera