Surfsymposium i Klitmøller

DKF Surf symposium 0909 from Aterra on Vimeo.


I helgen som gick anordnade danska Kano- och kajakförbundet symposium i Klitmøller. Vi var inte där själva (jag var i jämtland och traskade lite och pia var hemma och tokslappade) men det var tydligen över 70 surfare på plats!! Låter som mycket bra uppslutning, tydligen cirka hälften i havskajaker och resten i surf- och forskajaker.
Leif på Aterra har lagt ut lite bilder och en film. Och på andra sidan sundet går det att hitta lite bilder hos bland annat Havkajakken.

Peter Unold har även skrivit en kort rapport hos Havkajakroerna och även lagt ut en del bilder och en film.

Till nästa år kanske man ska satsa på att vara där i samband med symposiet eller rättare sagt symposierna (de har ett på våren oxå). Men samtidigt är det rätt skönt att inte vara så många… Nåja, vi får se vad som händer.

Och på tal om kajaksurf så gjorde HD (Helsingborgs dagblad) ett litet reportage om Leif på Aterra för ett tag sen, här finns artikeln och tillhörande bildspel.

Och förresten; prova DropBox, toksmidigt sätt att dela filer mellan dator och/eller användare! Dessutom gratis och nu även till iPhone!

Igår var vi på Banff filmsfestival i Lund, som vanligt himla bra, trots att det även i år var toksnålt med kajakfilm 😉

Funderade ett tag på att sticka till Blekinge och paddla i helgen, men just nu ser det ut att bli kuling från lördag morgon och ett dygn framåt så det finns risk för att det blir fokus på soffan istället…

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera