Meny
Jag hittade till slut! 4.1 mil blev det
Jag hittade till slut! 4.1 mil blev det

Jag bestämde mig i början på veckan att jag skulle cykla till jobbet idag. Erik ville ha bilen och jag hade fått cykla en bit ändå, så varför inte heeela vägen?

Startade hemifrån exakt kl 9. Och jag börjar jobba kl 12 så innan dess borde jag helst vara framme. På med hjälmen, väska med frukt och ombyte. Från Knäckebrödhult via Höja, Ausås, Strövelstorp, Hasslarp, Fleninge och Ödåkra för att så småningom landa utanför entrén till Mediaköket som är min arbetsplats. Det hela tog 2 1/2 timme, med lite små stopp på vägen. Inte särskilt jobbigt, även om vinden gjorde det lite segt emellanåt.

Cyklade förbi livsmedelsaffären i Ödåkra och utanför satt två killar och åt franskbröd och drack Mer. Jag gjorde samma sak när jag gick på högstadiet i Ödåkra. När maten i matsalen inte passade gick vi till affären och köpte franskbröd. Vi delade ett bröd på 2 pers (kostade 5kr…) och så varsin Mer! Haha, jag var bara tvungen att stanna. Gick in i affären och ser till min förvåning att de fortfarande säljer “bulle med bulle”, storsäljaren från barndomen! Det fick bli en sån och en Mer. Hihi… 😀

Hemfärden blir nog med bil, det hinner bli mörkt innan jag kommit halvvägs och jag tror att benen kommer att vara lite sega.

skuggan ligger lite före...
skuggan ligger lite före…
Rönne å, med vindskydd
Rönne å, med vindskydd
Hmmm... Ingen skylt som berättar var Helsingborg är...
Hmmm… Ingen skylt som berättar var Helsingborg är…

Visa hem-jobbet på en större karta

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera