Meny

Vi har det kanon i Norge. Perfekt väder de första dagarna. Startade i Tonnes i måndags kväll och har hittills varit på Hestmona, Træna och är nu på Lovund. Ligger still här en extra natt och promenerar bland Lunnefåglar och fin natur. I morrn drar vi nog vidare mot Tomma.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

7 tankar på “Fint i Norge”

  1. Tonnes… ingen aning, fick kolla på Map24… Fan det är ju nästan uppe vid Lofoten. Va gôtt ni har det. Kan man ta en liten sväng dit…? Å vindstilla, efter mina jobbbår på vestlandet vet jag att det är sällsynt. Inga simskolor, ridläger, crosstävlingar, hockeyläger eller andra små(ttingars) aktiviteter som hindrar er…??? Nä nä det kommer väl… 😉
    Nu vill vi se en späckhuggare på sista bilden… Egentagen… 😉

  2. Vilket kanonväder der verkar vara iaf på bilderna. Man blir klart inspirerad att ta en sväng dit upp till hösten. Glöm inte fisket i allt paddlande! Ha det Kanot!

  3. Hej Erik, Vi kunde ha sprungit på varandra i Norge, måste ha missat varandra precis. Är precis hemkommen. Vi startade i Tonnes vi med, fast några timmar tidigare än er antar jag. Vi bodde på campingen Staulvika i Tonnes fredag till måndag. Har lite bilder från vårt arrangemang på min hemsida. Lokalbefolkningen var rätt imponerade av vår flotta på 29 kajaker och 33 paddlare!
    /Niklas

Kommentera