Lunnamöllan och Rössjöholmsån

/// av

Fint att cykla längs med Rössjöholmsån
Fint att cykla längs med Rössjöholmsån

Hade tänkt plocka geogömmorna Lunnamöllan och Rössjöholmsån idag när jag ända cyklade och handlade och hämtade paket i metropolen Munka Ljungby. Men det var ju fullt med folk längs med ån idag (har folk inga jobb? 😉 )så det gick inte alls att rota runt efter gömmor…

Närproducerat
Närproducerat
Finfin kvalisort
Finfin kvalisort

Men lite luft blev det i alla fall.

Och så lite nya böcker i bokhyllan.

Tre nya böcker från Calazo
Tre nya böcker från Calazo
Stackars Jocke & Ulrika ;-) Ur boken Paddla kajak och tälta i Bohuslän
Stackars Jocke & Ulrika 😉 Ur boken Paddla kajak och tälta i Bohuslän

De nya böckerna från Calazo är Kajakhandboken av Staffan Pettersson , Paddla Kajak i S:t Anna -Misterhult av Joakim Danielsson och Ylva-Li Göransson samt Paddla Kajak i Bohuslän av Jocke Hermansson och Ulrika Larsson.

Kommentera