Lång kajak kräver rejäl bil ;-)

Triton på väg mot lilla lastbilen
Triton på väg mot lilla lastbilen

Ska man lasta lång kajak behöver man en lång bil. Idag kom en lång dansk lastbil förbi och hämtade vår NDK/SKUK Triton tvåmanskajak. Hoppas den får känna på vatten lite mer i danmark än vad den fått göra här i skåneland.

NDK / SKUK Triton på väg mot danmark

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

11 tankar på “Lång kajak kräver rejäl bil ;-)”

  1. En underbart rolig kontrast till den fina “Lupo-hjärta-Triton=Sant”-bilden. (Den bilden är en av mina absoluta favoritbilder med avseende på kajaker utanför sitt rätta element. Och nu är båda… snyft… borta… snyft… )

  2. Tack Pia, jag tror faktiskt jag har just den bilden nedladdad på min dator någonstans – för att visa för matchomän med jag-måste-ha-större-bil-till-min-kajak-attityd. Fin! 🙂

  3. Ja Lupobilden är verkligen kanon och känns som helt rätt prioriteringar, typ minska ner bilandet och maximera kajakandet. Möjligtvis hade jag nog fegat med några snören fram och bak..
    / Ulf

  4. jo, det där med maximera kajakandet borde man ju satsa på, kanske ska ta och flytta till nån skärgård ändå?!
    Lupon var/är kanon, en sån fast kombi hade ju varit super! Liten kompakt kombi med långa takrelingar, hade den dessutom haft sidohängd bakdörr hade den varit optimal. Cooper mini Clubman är ju en liten kombi, tyvärr har de gjort små pyttekorta takrelingar… Men bakdörren är sidohängd… Tyvärr är det väl lite väl mycket pizzabagarbil över en sån för att platsa 😉

    Ses vi förresten till helgen?

Kommentera