Fyrdelad paddel?

Fyrdelad paddel

Är det nån som har några bra tips på en fyrdelad paddel? Jag vill ha en paddel som är delbar i fyra delar för få ett kortare paket att enkelt kunna stuva inuti kajaken när jag så känner för det. Har hittat Lendals Paddlock system som verkar klart godkänt.

Men vad finns det mer för alternativ?

Helst inga klipp, skär, limma, pyssla och klistra-själv-alternativ 🙂

Och, jo jag vet att det går att få in en tvådelad oxå i de flesta kajaker, men jag inbillar mig att det är lättare att stuva en fyrdelad tillsammans med övrig packning på tur eller så.

En fyrdelad sån här borde ju funka!
En fyrdelad sån här borde ju funka!

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera