Meny

Bassängträning I Billesholm

Magnus Henriksson med pinne
Igår var vi och lekte lite i bassäng. Kuligt värre. dock lite kvalmigt med 28 grader i vattnet, men man fick försöka stå ut, torrdräkt behövdes i alla fall inte… Var flera år sen vi bassängade senaste, men då körde vi ju några vintrar en gång i veckan, fast efter ett tag tröttnade vi. Men nu var det tokkul igen.

Pia
Magnus, Paula, Pia, Jon och jag tröttade ut oss. Himla bra bassäng där det är hyfsat ljust även under vattnet så man kan ta lite bilder. Två Dex, en Differ, en Qaanaaq 480 och en Liquid Logic C250 hjälpte till att underhålla oss. Blev lite rollar, räddningsövningar och annat pyssel som man kan sysselsätta sig med under tre timmar i en bassäng i Billesholm!

Paula Nilsson försöker gör nån form av handroll

Jon Ekelund i Qaanaaq 480
Jon Ekelund i Qaanaaq 480

kajaker

erik badar

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

2 tankar på “Bassängträning I Billesholm”

Kommentera