Mässa i Bodafors – Fair Enough

Entren vid butiken

Det var ju som sagt mässa hos Get Out i Bodafors i helgen, Fair Enough anordnades för sjätte gången. Vi har varit nöjda besökare tidigare och förra året visade vi lite kajakbilder. I år jobbade båda jag och Pia under hela mässan så det blev lite annorlunda, då det blev mycket jobb både innan och under mässan. Jag lyckades dock med att vara ute den mesta tiden fredag till söndag i alla fall och det var inte så dumt med tanke på vädret. Det kändes som en bra mässa i år också. Vädret var på topp hela tiden och det strömmade in folk från när och fjärran. Träffade även en del folk som följer oss på nätet 😉  Alltid lika kul!
Gott om prylar och bra föredrag. Hann själv bara med att lyssna på Babs och ett kort kvällsversion av Adrians föredrag, men det var mycket bra och det det lät som om andra var mycket nöjda med både Corax, Grundsten och Mattsing oxå.

Kajaker vid sjön

Snygga knivar och andra smidesprylar

dans

Kul att träffa så många likasinnade på samma gång och det var en hel del som sov över och var med på kvällsaktiviteten. Supertrevligt!

Andra om mässan: Lilla Blå, Utsidantråd.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera