Meny

Mest poppis senaste veckan, 9th March – 15th March 2009

En automatiskt post med senaste veckans mest poppis poster
 • Dagens mässfynd
  Postad Saturday, March 14th, 2009 under EnBildDåochDå
  Är på Vildmarksmässan och jobbar lite sen i torsdags. Idag gjorde jag årets mässfynd med ovan finfina strumpor!Återkommer kanske lite mer angående mässan, men det blir nog inte förrän på måndag. Men den verkar ovanligt välbesökt i alla fall.
 • Krispig marsmorgon
  Postad Thursday, March 12th, 2009 under EnBildDåochDå
  Oj, vilken fin morgon. Skön promenad i ett par minusgrader. Nu mot Stockeboda och vildmarksmässa ett par dagar inomhus, jag finns på plats i FOTOs monter om nån har vägarna förbi. Inget orange, men tomteröd skjorta!
 • Nyhetstorka?
  Postad Tuesday, March 10th, 2009 under Övrigt
  Satt och slöbläddrade i senaste Paddling igår. Ser lite fräschare ut än tidigare, kan nog bli bra.Hittade en intressant rubrik på sidan 10; “5 bästa sätten för mer tid i kajaken” och sånt låter ju lovande! Kanon, precis såna lärdomar man letar efter, nu kan man nog få till några kajakdagar till på ett år tänkte jag!
Om du gillar sajten, prenumerera via RSS-feed.
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera