Meny

Mest poppis senaste veckan, 2nd March – 8th March 2009

En automatiskt post med senaste veckans mest poppis poster
 • Grått och sovmorgon i Blekinge
  Postad Sunday, March 8th, 2009 under logg
  Körde mot Blekinge i fredags eftermiddag. Grått, regnigt och nån plusgrad. Regnet slutade strax innan vi började packa kajakerna i Järnavik. Paddlade ut med vinden i ryggen, skönt! Låg kvar en del gammal sjö från syd så ute vid Allböle var det lite skum och stök, kul! En kort runda i Hällaryd innan tältet åkte upp i lä på Bockö.
 • Morgon i tältet
  Postad Saturday, March 7th, 2009 under mobilt
  Morgon i tältet. Gott med kaffe. Regnar lite, mysigt.Hade en skön paddling ut till Bockö igår em.
 • Oj, nu är det ju mars 2009!
  Postad Monday, March 2nd, 2009 under Övrigt
  Jaha, nu har det gått ett månad till… Och det blev ännu mindre paddlat i februari än i januari. Attans dåligt alltså, ynka 70km skrapades ihop. Visst blev det flera finfina turer i februari, men som vanligt är det i snålaste laget. Och det känns som om mars blir sådär, mycket bokat på helgerna.
 • Svårt att komma loss, men fint i Blekinge
  Postad Friday, March 6th, 2009 under logg
  Fy bubblan vad trögt det går med frilufsandet… Men denna veckan tog vi i alla fall tag i friluftslivet, tog ledigt onsdag och torsdag och drog till Blekinge i tisdags kväll. Vår vana trogen blev det Listerby och vi sjösatte ute vid badplatsen i Kuggeboda. Hade sett hos skridskonördarna att det varit is tidigare i skärgården så vi tog det osäkra före det ännu mer osäkra och la i en bit ut.
 • Tiderace Xcite S
  Postad Thursday, March 5th, 2009 under nytt
  Engelska Tideraces senaste modell finns nu i Sverige ser jag på Peters blog där jag även lånat bilden ovan.Xcite S är relativt kort och smal, för att vara en havskajak, med sina 500x51cm.Tiderace bygger numera sina kajaker på samma ställe som Skim bygger sina. Xcite S har ingen fikalucka bak men ett extra förvaringsfack framför sittbrunnen.
Om du gillar sajten, prenumerera via RSS-feed.
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera