Meny

rssJag har tjatat om det här med RSS innan, men det är så himla bra så det tål att tjatas lite om igen. Och så har jag uppdaterat RSS-adresserna så det kan vara läge att uppdatera, de gamla bör dock fungera även framöver, men för säkerhets skull.

RSS för inläggen på kajak.nu

RSS för kommentarerna på kajak.nu

Och filmen som förklarar hur det funkar. Har visat den innan, men för er som inte hajat riktigt ännu. Och google reader är görsketabra!

tidigare inlägg om RSS:

Sen finns det ju RSS med mina senaste youtubefavoriter, inlägg från bloggy, jaiku, twitter, flickr, facebook och lite annat smått och gott. Men där går nog gränsen va? Lite väl ohemligt och okonservativt för paddlare? 😉

Kom igen nu och börja blogga och dela med er! Det är inte farligt.

Gammal iPhone i dalarnas skogar

Med gammal iPhone i Dalarnas skogar

Och Google Reader funkar kanon även i iPhonen. Lysande.
På tal om iPhone så kommer det hela tiden massvis med program och det är verkligen kul. En sak som jag ville ha redan från början när iPhone 3G kom med inbyggd GPS var ett Geocachingprogram och det dök upp härom dan. Jag har bara testat programmet med en cache (Mamma camdan’s cache) än så länge, men det verkar klart lovande! Skoj, nu kanske man kan komma igång med skattletandet igen!

Geocaching på iPhone
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

1 tanke på “Följ oss via RSS”

  1. Hej Erik!

    Gott med tips om Geocaching-App! Jag tänkte just häromdagen att det skulle vara kul att ha en smidig APP.
    App shoppad, nu ska jag bara synka och testa!

    Mvh
    /SJ

Kommentera