Fyren och piren i Råå hamn

Fotonörd
Fotonörd

Tog en runda förbi Råå hamn efter jobbet. Mysigt att spatsera runt och leka lite fotonörd. Länge sen jag plåtade mörkerbilder till nån reda, kanske ska börja lite mer med det. Det är ju kuligt.

Men nu börjar batterierna till systemkameran verkligen sjunga på sista versen. Men det är ändå rätt bra tycker jag, kameran är nog fyra år gammal och jag har använt den hyfsat flitigt och haft tre batterier som jag kört paralellt.

Råå hamn sedd från gångbron över Råån

Och tycker ni sajten varit långsam idag så stämmer det. Vi gick i taket trafikmässigt och jag upptäckte det inte (tack Patric), men sen några minuter ska det vara uppgraderat till det dubbla och fungera som det ska.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera