Kanotguiden tas över av Svenska Kanotförbundet


I höstas var KanotGuiden till salu och nu är det klart att den drivs vidare i Kanotförbundets regi. På Kanotförbundets sajt kanot.com kan man bland annat läsa:

Kanotförbundet har den glada nyheten att vi nu i ett trevligt samarbete övertagit företaget Kanotguiden av Jan Lönn. Kanotguiden har under många år byggts upp och blivit Sveriges mest informativa hemsida för kanotleder. Det är ett gediget arbete som Jan Lönn lagt ner och Kanotförbundet är mycket glada för att få fortsätta driva Kanotguiden.

Ska bli spännande att se vad det blir av det. Ett led i Kanotförbundets ambition och vilja att bredda sig till/inom all slags paddling.

Hoppas det blir massor med mer info förutom bara ledbeskrivningar, här kan ju allt inom paddling finnas; bra lägerplatser, surfspots, bra plattvatten, fikaställen, träningssträckor osv… osv… Kanske Forsguiden kan komma med där oxå?

I mars ska det enligt samma meddelande även komma en helt ny sajt för Svenska Kanotförbundet. Kul! Blir väl lagom till Vildmarksmässan?

Vi har även börjat snickra lite på Paddelkartan.se

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera