Jag sitter och lägger över de gamla turerna och bilderna i den nya layouten på sajten. Texterna ska anpassas till den nya bredden och bilderna ska hamna på rätt ställe och det blir att jag måste läsa igenom så avstavningen blir rätt. Och precis som när jag ska storstäda så fastnar jag med att läsa och drömma mig bort…

Till exempel Norge 2006, vilket otroligt väder vi hade, så varmt, särskilt vid “topp”-bestigningen. Eller Norge 2005. När jag tänker tillbaka på det så kommer inte jag ihåg att det var så dåligt väder. Men i dagboken skriver jag att det var katastrofalt, eller i alla fall nästan. Men vad mycket djur vi såg då!

Tomma, Norge 2004
Tomma, Norge 2004

Sen har vi ju Valöträffen 2006, första gången vi var med. Verkligen supertrevligt, båda gångerna! Massa folk som bara träffas och har kul på en av södra göteborgs vackraste öar med omnejd.

Klitmøller och vågsurfen 2007, var grym, så grym att jag hade planer på att bli på land hela lördagen. Det såg kaotiskt ut, ute bland vågorna. Men när Johan, Tobbe och Sara hade varit ute ett tag utan att ens få blåmärke, kändes det ok att testa. Det var riktigt jobbigt, både att ta sig ut i motvinden på 16-18 m/s, och hålla sig upprätt av de aggressiva vågorna. Men kul var det 😉
På tal om vågor, kommer ni håg bilderna som Erik tog på Johan L, när han gör sina enders på stockenträffen 2005?

Stockholmsskärgård en vecka i april 2006 är nog den absolut mest avkopplande semestern vi har haft. Perfekt tid att vistas i skärgården! Helt tomt och tyst, massor av fågel osså vi. Underbart, det gör jag väldigt gärna om igen.

Vinterpaddlingen i februari 2004 till Kärringön, är en av de mest fantastiska som jag har upplevt. Helt vindstilla och massor av snö, i skärgården, på västkusten. Visst låter det otroligt? Särskilt nu när vi inte verkar få nån vinter alls här i söder…
Och det var häftigt att fira nyår 2005-2006 i snörik blekingsk skärgård. Vi somnade runt 20-tiden, hade ställt klockan så vi kom upp och såg fyrverkerierna åt varsin bit kladdkaka innan vi kröp ner i de goa sovsäckarna igen 😀

När jag ändå nämner blekinge, som i princip är vår hemmaskärgård, såg jag att vi på midsommarpaddlingen 1998, med våra nya kajaker, tillbringade 1 veckas semester i Hällaryds skärgård. 1 vecka! Tiderna ändras 😉
Tjejpaddlingarna hade vi oxå i Hällaryds skärgård, himla kul. Kanske skulle försöka dra igång en ny i år?

Tjejpaddling 2003

Jag höll ju på att glömma Örö, en av många traditioner, första gången var 2002. Vi paddlade ut i snö och blåst och välkomnades med glögg och pepparkakor av värdparet. Det kan man ju inte motstå, eller hur? Det var sjätte året vi var där 2007. 🙂
En annan tradition som än så länge är lyckad, är Nytäppetträffen som i år är den 6-8/6. Himla kul med en samling i de södra trakterna. Stockenträffen är ju oxå tradition, första gången var det dock symposium, med en massa instruktörer som visade oss nybörjare hur det skulle gå till. En sista tradition jag nämner är Rävholmsträffen, som förra året firade 10 år. Sätt upp på vill-besöka-listan! Precis som de andra träffarna 😉

Bläddra gärna runt och kolla, om inte för att fastna i minnen så kanske för att drömma dig bort till nån framtida paddling, i vår, i år eller inom en snar framtid. Håll paddeln blöt!

Ljungskär

Och så vill jag gärna, liksom Erik, att ni andra också delar med er av era bilder och turberättelser. Börja blogga eller visa upp era bilder på annat vis, det tar inte så mycket tid, men ger både er och andra massor!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera