img_0314.jpg

Allt för att skaffa tältnätter? Näe, riktigt så illa är det inte.

img_2860.jpg

Ja, än så länge är 2008 helt opaddlat trodde jag, men det är att fara med osanning, vi paddlade faktiskt in från Valö på årets första dag. Fast det är så länge sen så det räknas nog knappt.

Helgen bjöd inte på nåt paddeldoppande, mest slapp tid hemomkring. Hade besök av Patric och Peter norrifrån, så det blev en hel del pryl, kajak- och paddeltjöt och lite Best of Tsunami Rangers och vi lyckades även få i oss lite bubbelvatten, andra goda drycker samt lite god mat.

Peter är sugen på ny sovsäck och provlåg våra sovsäckar från Western Mountaineering och vi slog upp Hilleberg Soulo, ett av våra senaste tält inomhus för att se om det är användbart och det är det nog (om vi nu kommer ut nångång), det större, Hilleberg Allak nya tältet fick inte plats inomhus 😉 Även ett litet enmanstält blir rätt stort inomhus mellan bokhylla och bord…

Djurholmen
Uppe vid Djurholmen

.img_0311.jpg

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera