samling på vattnet
samling på vattnet

Jag (Pia) tog ledigt från jobbet idag för att vara med och leka med Dubside i Helsingborg.

Vi var 6 stycken glada och förväntansfulla roll-wannabees som samlades på Helsingborgskanotisternas gräsmatta kl 10. Först gick vi igenom vad vi var för typer och vad vi skulle vilja ha ut av kursen. Alla kunde rolla sen innan och för min del handlade det mest om att få lite koll på att rolla upp framåtlutad. Efter lite uppvärmning med stretchövningar a la Dubside gav vi oss ut på vattnet.

Latexinuit från Lund...
Latexinuit från Lund...

Det första vi fick göra var att visa om vi kunde balance brace, vilken lycka! Den kunde jag ju 😉 Men sen höjdes ribban rejält och alla fick lära sig nya grejor. Dubside arbetade med var o en, så alla fick personlig coachning, vilket kändes bra. Och vi lärde även av varandra, när han var upptagen med nån annan. Två timmar senare var det en kort paus med lite energiintag och sen ut på vattnet igen.

Dubside
Dubside
Magnus klarar en uppgång framåtlutad
Magnus klarar en uppgång framåtlutad

Nu körde vi igenom alla rollarna till grönländska mästerskapen, vilket är 35st varav 34 görs på både höger och vänster sida. Det var ett gäng väldigt trötta paddlare som bar tillbaka kajakerna till klubbhuset, 1 1/2 tim senare. Det hela avslutades med lite repövningar, men det orkade jag bara två, de andra höll fortfarande på när jag tackade för mig.

repövningar
repövningar

Väldigt roligt var det, och armarna och kroppen känns som bly, redan… Skulle tro att jobbet kan bli lite lidande imorgon 😉

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera