Meny

Ja, nästan i alla fall! Härom veckan läste jag in de sista av våra musik-CD-skivor till digital form.

cd, cd-skivor, cd-växlare

Nu åker den sista pappkassen med CD-skivor vidare till ny ägare; tror vi hade runt 350 skivor; inget jättesamling alltså, men det har ändå tagit plats och samlat damm och vi är inga som sitter och läser på omslagen, utan det vi lyssnar på kommer numera via itunes (och senare blev det Spotify) i datorn.

Vi skickar även ut vår lilla CD-spelare, en Sony cd-växlare med plats för 200 skivor. Och den var inte så liten direkt, men har gjort sitt jobb bra i snart 10 år.

Lite modernare, mycket smidigare.

Och det lär ju inte vara nån större chans/risk att man köper en musik-cd nu, det är ju så himla smidigt och går snabbt att köpa och ladda ner via t.ex. itunes. Och itunes funkar alldeles utmärkt för podradio oxå. Lysande helt enkelt och tillsammans med en ipod har man det alltid med sig om man vill. Less Is More som bekant 🙂

Ett smidigt musiktillbehör är airport express med vilken man trådlöst skickar musiken från datorn till vald stereo.

tillägg: lite senare kom Spotify så nu finns det ingen anledning till att ha massa låtar i datorn, ipod, iphones med mera heller. Möjligtvis en liten nödlista i telefonen om man är utom täckning nångång.

Länk till iTunes

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

3 tankar på “CD-lösa”

Kommentera