Kajakorientering, Nya zeeland, logga m.m.

Barbro Lindman, som paddlade hela norska kusten ensam förra året fick visst smak på det där med exponerad kust. I vinter planerar hon att paddla en sväng runt Nya Zeelands sydö. Låter hyfsat galet i mina öron… Men Lycka till på färden. Hemsidan kommer updateras kontinuerligt under färden.

Orienteringsklubben Stigmännen i Karlshamn bjuder in till Kajakorientering i Hällaryds fina lilla skärgård (där Nytäppetträffen hölls). Den 24 juni är det dags. Stigmännen har även gett ut en himla fin karta i stor skala över området.

Kanotförbundet har skaffat sig en ny logga. Och den ser väl rätt grann ut (kanske lite 70-tal?), men i mina ögon utstrålar den nästan bara tävling! Skulle inte Svenska Kanotförbundet bredda sig? Släppa in “toppluvorna” och alla andra rekreationspaddlare? Det var väl det som var lite av tanken med Drömstugan och charmoffensiven på mässor och liknande?

Annars är det som vanligt för mycket innetid och för lite utetid. Till helgen tänkte vi hänga med GKF och välkomna Götheborg tillbaka till Sverige.

I helgen är det annars Surfsymposium i Klitmøller, danmark som hade varit kul att åka på, men det får inte plats i almanackan tyvärr, får räcka med en Klitmøllersväng i höst. Hoppas det danska symposiet återkommer, så kanske man kan få till det nästa år.

Till midsommar dras det ihop ett gäng för midsommarfirande i bl.a göteborgs södra skärgård, liten inbjudan finns här. För egen del har vi inte riktigt bestämt oss, ost- eller västkust… Vi får se.

Helgen efter midsommar är spikad (om det inte snöar och stormar alltför mycket); då är det Valöträffen. Vi var med förra året och det var supertrevligt. Se lite bilder från förra året här. Inbjudan finns hos GKF.

Sen är det semesterdags, det blir Åland för vår del, ska bli kuligt. Men först massa mer inomhustid framför datorn.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera