outside_omslag_02007-05

Svenska tidningen Outside hade den goda smaken att välja en av mina bilder som omslag till det aktuella numret 05-2007 som kommer ut i dagarna.

Kul!

På bilden syns kajakdesignern/byggaren/kajakakrobaten Johan Linder bland lite skum utanför Rävholmen. Bilden är tagen under Rävholmsträffen i höstas.

Bilden är inte helt skarp uppdragen i den storleken, men den är tagen från kajaken med en liten vattentät digitalkompakt Pentax Optio W10 och därefter ganska kraftigt delförstorad så med tanke på omständigheterna tycker jag det är helt okej.

Johan Linder vid Rävholmen, september 2006

ej delförstorad bild

Inuti tidningen finns även en del paddelrelaterat, det som faller mig mest i smaken är Olins fina bråttompaddlarbilder och intervjun med Petri Sutinen. Mer av Olins bilder finns på www.essingen.com.

I intervjun med Petri säger han att han är lite sugen på ett nytt försök längs sveriges kust, denna gången med en snabbare modern kajak, då borde det gå att pressa hans gamla rekord ned till 17 dagar. Rätt kool inställning, borde väl vara en utmaning från nån av de svenska bråttompaddlarna? Några har ju försökt slå det gamla rekordet men inte ens varit i närheten… 😉

Tidningen Outside har även en webbsajt med adressen: www.outsideonline.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera