Tunneln
Tunneln
På väg mot Mölle
På väg mot Mölle

Jag tog en sväng runt Kullaberg idag. Nån minusgrad, lite spridda snöflingor och sol när jag stack hemifrån. Runt nollan i Arild, mulet och vind från ost/nordost. Sned medvind ut längs berget och inte mycket vågor, dock blev det i alla fall uppemot metern här och där så lite skum och skump blev det. Vilks verkar ha byggt på Nimis, såg ut som färskt ljust virke på sina ställen. Rätt mycket Ejdrar i läiga vikar. Vid spetsen kom solen så det blev motsol på vägen in mot Mölle. Här och där lite vågor, men inte mycket.

Landade vid stranden i södra Mölle, tog en fika och bytte om till promenadkläder och gick tillbaka till Arild. Tog en fika vid Björkeröd och sen vidare.

Fika i Mölle innan det är promenaddags
Fika i Mölle innan det är promenaddags

Fotograferade en del längs med vägen med min nya kamera; Canon Powershot G7, verkar klart lovande. Tanken med G7:an är att den får hänga med som landkamera när jag inte pallar ta med systemkameran och tycker den lilla vattentäta är för begränsad. Finns även UV-hus till den, men det ingår inte i samlingen (ännu).

Blev en kanonfindag vid Kullaberg.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera