Meny

havskargard
Text och bild: Jeppe Wikström, utgiven av/på Max Ström bokförlag.

ISBN: 9189204085
En synnerligen fin bok! Med underbara bilder och bra texter från Stockholms ytterskärgårdar. Jeppe Wikström har verkligen lyckats fånga skärgårdens själ. Är man intresserad av fotografering kommer man att uppskatta bildernas tekniska kvalitet extra mycket och är man “bara” intresserad av skärgården så får man garanterat sin del i denna bok.

När jag först såg denna bok när den kom ut 1994 var jag inte fast i kajakträsket, men tyckte den var mycket fin. Bilderna är kanon. Nu när man så smått har börjat intressera sig för paddling och paddlat ett par år har den blivit ännu bättre! Ett måste i bokhyllan eller på soffbordet, jag har plockat fram min då och då under drygt 10 års tid och har inte tröttnat ännu!

Finns hos Bokus Jeppe Wikström och MaxStröm har för övrigt gett ut massor av fina och bra böcker. Havsskärgård finns även i mindre variant om man tycker det är läskigt med stora bilder.

Fler böcker av Jeppe Wikström

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera