Andrew McAuley försvunnen

Vissa har säkert följt australiensarens Andrew McAuleys försök att paddla från Tasmanien till Nya Zealand. Jag kikade in på sidan när han gav sig iväg men har sen mer eller mindre glömt bort det. Turen/expeditionen kändes helt sjuk från början tycker jag; över 1600km på öppet hav, utan följebåt och i ett område som är känt för brutala vindar och vågor…

Sen ett par dagar är han försvunnen, sjöräddningen och andra söker efter honom. Hans kajak är hittad, men inte med Andrew i den. Hoppet är inte slut, men de mest optimistiska trodde att han hade torrdräkt på sig, fast nu verkar det som om han bara hade en jacka…
På websidor jorden runt följs nu sökandet efter försvunna Andrew McAuley.

Djupt tragiskt för hans familj, vänner och son.

Mer info finns t.ex. hos KayakQuixotica som uppdaterar efter hand.

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera