Västersjön

Kåre och vinge väntar på mig
Kåre och vinge väntar på mig

Jag & Kåre tog en sväng i Västersjön på eftermiddagen idag. Jämngrått, regn och 4 plusgrader. Skönt att komma ut. Träffade minsann på en annan paddlare!! Eller i alla fall en kille som var ute med en forskajak och fiskade lite.

Annars var tanken att vi skulle stuckit ut på en tälttur i helgen, men så blev det inte; väderprognoserna såg lite för tradiga ut och vi var lite trötta efter veckans arbete (hårt att vara fint-väder-paddlare)…

Men det har ändå blivit hyfsat med utetid i helgen, dels hemmavid, men även några små utflykter. I fredags tog jag och Pia en fin promenad från Kattvik ut till Hovs hallar och tillbaka, därute är superfint, både längs med vattnet men även längs med Skåneleden som går lite längre upp.

Pia ute på Hovs Hallar
Pia ute på Hovs Hallar

Igår var jag uppe vid Djurholmen en sväng. Där är oxå himla fint. När jag ändå var där plockade jag geogömman “Djurholmamossen”.

i närheten av Geogömman
i närheten av Geogömman

Idag, på förmiddagen, tog jag och Pia en promenad i/vid Vedema. Vackert ställe det med och vi drällde runt där ett par timmar och plockade geogömman “Trollen i Vedema“.

Erik vid geogömman
Erik vid geogömman

Men tältabstinensen blev inte mindre av detta… jaja, ser lite kärvt ut för resten av året, men om vädret är någorlunda så kanske det kan gå…
Och för er som inte vet vad en geogömma är så finns det mer info på www.geocaching.com och vill man veta mer om några av skånes strövområden kan man kolla på www.strovomraden.se där finns många fina ställen.

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera