Smålandsexpedition ;-)

Helgen har tillbringats på land, i de djupa småländska skogarna, närmare bestämt i Bodafors.


I lördags blev det en “Emån-nära källorna”-expedition, med lång hård vandring under synnerligen hårda och tuffa (i alla fall ganska blött på marken 😉 ) förhållanden kring Emåns källor och lite naturslinga vid Emåns Ekomuseum.

Igår tog vi oss an Almesåkramassivet och spatserade fram på Höglandsleden i mycket fint landskap med granna vyer och spännande miljöer.Efter den hårda förmiddagsexpeditionen var det dags för Expedition GetOut på eftermiddagen med prylletning i butiken; som vanligt lyckades vi hitta några prylar som vi behövde; nya kängor till Pia, en ryggsäck, en duntröja till mig med mera.

Vår NDK Romany bytte även ägare i helgen, från Linköping kom nya glada ägare och Romanyn fick byta takräcksplats i Bodafors för vidare färd norrut.

En mycket trevlig helg med trevligt sällskap, fina naturupplevelser och lite shopping!

</ a>

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera