Ledig från jobbet, och bestämde mig för att paddla nyförvärvet i familjen; en VKV Kåre.

En av anledningarna till att vi har skaffat denna lilla fina kajak är för att jag enkelt och lätt ska kunna lyfta upp kajaken på biltaket (den väger några kilo mindre än våra andra).

Det funkade bra, det var dock lite klurigt och ovant med roder och roderpinne. Det gick i zickzack, men runt Västersjön kom jag till slut. Och det kändes bra, hade lite medsjö i början men det var inte några större problem. Fick träsmak av sitsen efter ett tag.

Himla kul, känns som om det går fort! Hösten har kommit till norra skåne, träden har börjat slänga sin klädsel och fåglarna flyger söderut. Temperaturen var runt 16° men jag har blivit bortskämd med värmen i sommar, och tyckte det var en aning ruggigt.

Erik satt framför datorn på jobbet så det var extra roligt att skicka MMS uppe från sjön 😉

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera