Vi har varit uppe i gbg en runda i helgen. Escape hade höstmarknad så vi tog tillfället att bli av med lite skit (näe, jag menar finfina begagnade grejor) och försökte själva fynda och hjälpa andra att fynda bland våra prylar. För vår del fick vi tag på ett enmanstält, ett Hilleberg Akto. Så nu börjar tältsamlingen kännas hyfsat komplett (i alla fall för stunden).

Aktot är ett litet och lätt enmanstält. Tyvärr så är vårt exemplar i grönt vilket ju är en lite trist tältfärg det blir lite grottkänsla inuti och utvändigt ser det ut som en hög med mossa… Jaja, det duger nog för att bilda oss en uppfattning om modellen i alla fall, känns det optimalt så finns de även i rött.

Vi blev av med en del kameror (finns en Pentax W10 kvar till salu och lite annat smått och gott) så nu är det snart dags att fylla på i kameraparken!

Igår provade jag Rockpool Alaw Bach (ni vet de där glittriga relativt nya kajakerna från wales) en sväng runt St och L Rösö; en ganska trevlig bekantskap, funkade fint utan skädda och svarar bra på kantningar och annat. Men hur ska vi nu motivera in en sån i boden? Koolt utseende med glitterfärger? ja det kan räcka 😉 Får nog sälja Romanyn först, är det nån som är sugen?

Provade även en Wernerpaddel med krökt skaft, själva krökningen kändes bra, men paddelbladen var väldigt långa och smala för min smak, men kanske ändå… Hade för mig att Werner hade förlängningsbara delningshylsor, i så fall hade en av deras krokiga paddlar lockat ännu mer, typ 205-215cm eller nåt sånt och kanske nåt mellanstort blad. Jaja, vi får se.
Trevlig helg, med mycket tjöt och lite vattenkänning…

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera