Surfhelg i Klitmøller 2006

Ojojoj vad kul! 😀

Pia i sin Rockhopper
Pia i sin Rockhopper

Helgen har tillbringats borta i Klitmøller på danmarks västsida. Vi var lite oroliga för att den senaste tidens ostliga vindar hade ställt till det så det inte blev några vågor. Det fanns dock vågor kvar, inte i jätteformat, men fullt tillräckligt för att det skulle vara superkul!

Jag & Pia hängde med ett gäng från GKF, vi bodde i stugor på Nystrup camping. På plats fanns även några från Escapeligan! Blev en supertrevlig helg, med trevlig vattenvistelse, umgänge och promenader!

Vi fick testat våra Rockhopprar lite mer och de känns klart bra! Verkar enklare att fånga surf med än de forskajaker de flesta andra använde, snabbare m.m. Lite svårare att svänga med fenorna på, men med lite mer bestämda styrtag så gick det bra! Överlag väldigt kul med korta kajaker som går att svänga superlätt.

Nils ute och busar i min Rockhopper
Nils ute och busar i min Rockhopper

Sara gör snart en kullerbytta
Sara gör snart en kullerbytta

Det var rätt mycket vind- och vågsurfare på plats, men det gick fint att samsas om vattnet och vågorna, det var ganska lång bit som det fanns bra vågor på.

Johan Wagner ser sammanbiten ut!
Johan Wagner ser sammanbiten ut!

Vill dit igen! NU!

Johan skvätter mest
Johan skvätter mest
Snart ut i det vita
Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera