Fortfarande sommar! och gott om säl och sol på Hallands väderö.

Skickade ut ett mail på kajaktur igår, vi var sugna på Hallands väderö och undrade om nån annan oxå var det. Christian nappade så vi möttes i Torekov vid 11-snåret idag.

Christian vid Vingaskär
Christian vid Vingaskär

Blev en fin tur runt väderön, såg först inga sälar så vi blev lite oroliga, men de fanns kvar, de höll sig bara lite längre in mot land, har väl blivit skrämda av alla motorbåtar nu under sommaren. Blev fika och bad strax söder om Pärlhamn på ett kanonfint ställe som var nytt för oss, sen kaffe med supergod morotskaka vid kiosken (som för övrigt har öppet nästa helg oxå). Sen for vi tillbaka, på vägen ut blåste det nog cirka 2m/s från sydost, på vägen tillbaka blåste det cirka 7-8 så vi fick anstränga oss lite 😉

Jag & Pia paddlade vår jordgubbstvåa, det var länge sen, men riktigt kul! Vi fick ihop cirka 18km idag, och det var årets fjärde tur runt väderön; kan tyckas lite tjatigt, men det är bland det finaste i paddelväg som skåne har att erbjuda. Trevlig paddling och en fin ö.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera