Kom hem igår efter 2 veckor semester! Tänk att tiden kan gå så fort…Började med en liten sväng vid orust, var med på lite räddningsövningar med Tjörns Kajakklubb. Paddlade ut från Stocken/Orust Kajak på fredagskvällen, sov på Vallerö, plaskade runt och hade oss hela lördagen; som vanligt givande och roligt och alltid lär man sig nåt nytt.

På söndagen drog vi sen vidare mot Norge; liksom tidigare år var det Helgelandskusten som hägrade, ungefär samma område som tidigare, men vi startade aningen längre norrut i år; i Tonnes.

Blev en fin tur med betydligt bättre väder än förra året, men lite regn fick vi oxå! Inte så himla mycket paddlat men det var gött att bara vara där i det fantastiska landskapet. Det blev åtta nätter ute bland Helgelandskustens 14000 öar (fast vi hann bara med att besöka en bråkdel…).


Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera