Optimus Stella+, ett måndagsexemplar?

Beställde ett Optimus Stella+ kök på mässan FairEnough hos GetOut i början av maj. Köket skulle levereras snart…

Det dök upp i förra veckan, proveldade det hemma och det gick fint, verkade lovande.

Ett hyfsat lätt och litet markgaskök, som blir litet hopfällt och hoppackat. Smidigt att det blir så platt och bra med piezotändningen som sitter vid gasflaskan.
Provade det på helgens tur vid Orust, vid matlagningen på fredagskvällen tyckte vi det förde onödigt mycket oväsen och det tog lång tid att få maten klar.

På lördagen gick det bättre, nu lät det inte så mycket längre och det verkade ge bättre effekt. Trillade dock av en “klämma” som satt på slangen mot själva köket… Var ingen fara för funktionen, men på ett alldeles nytt kök?

På söndagens morgon tog gasen slut, jag bytte till en liten 100g reservflaska och när jag skruvade på den läckte det gas på alla möjliga håll och kanter, inget kul, men till slut fick jag fyr på köket och det gick som det skulle. Men piezotändningen bråkade oxå en del.
Är fortfarande sugen på ett Stella+, men det måste ju funka lite bättre än så här?! Förhoppningsvis är det jag som fått ett måndagsex. Eller så är det handhavandefel? Eller har kanske Optimus haft lite för bråttom att få ut sina nya kök?

Vi får se, Stellat skickas tillbaka till GetOut/Optimus i veckan, kontakten med GetOut funkade som vanligt bra..

Hoppas att det kan finnas ett fungerade Stella+ i kökspåsen till hösten. Så länge tror jag att jag ska testa ett MSR WindPro.

Kolla efter Optimus hos Prisjakt

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera