Nya leksaker

Lagom till det börjar gå mot lite semester och paddeltur har några efterlängtade nya leksaker dykt upp i det sjöstedtska/franssonska hemmet.

Var och hämtade vår nya paddel i söndags; en grönlandspaddel i kolfiber från SuperiorKayaks. Blev ju sugen när jag provpaddlade med en sådan tidigare i våras. Än så länge har vi bara torrpaddlat med den, men den känns döfräck! Väldigt styv jämfört med våra träpaddlar, men den känns väldigt skön att hålla i och är lätt. Nu borde det finnas minst tre av denna paddel i sverige…


Om vi tar med Fosterpaddeln, Robson Storm, vingen och så GP’n så har vi hyfsat urval på turerna om vi vill prova lite olika paddlar.

En annan rolig sak kom härom dan, en ny GPS. Det blev en Garmin 60Cx efter rätt mycket velande hit och dit. Än så länge är den nästan tom på kartor, men den ska väl fyllas på så småningom, hoppas Garmin får ut sina program/kartor för Mac under hösten/vintern i alla fall. Lite Friluftskartan Pro och lite BlueChart-sjökort “behöver” man nog.

Fick förresten mitt sen länge beställda Optimus Crux härom veckan.

Funderar på att prova med bilder från mobilen igen. De 2 senaste mobila bilderna kan ses här i vänsterspalten och hela det mobila albumet finns här hos AlbinoGorilla.

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera