Meny

Långfärd i norra europa – Michael Steen

Förra veckan ringde lillebrorsförratjejslillasyster… Hon bor strax norr om Barsebäckshamn och berättade attt en tysk paddlare hade slagit läger och låg och inväntade bättre väder. och eftersom hon visste att jag är lite kajakintresserad så ringde hon mig.

Jag snackade med honom i telefon, han hade startat hemma i tyskland 2 april och redan varit på väg ett tag.
Vi bestämde att han skulle höra av sig när han kom uppåt mina hemtrakter.
Igårkväll var jag nere i Ängelholms hamn och tjatade lite med Michael Steen som han heter, det var kul, är ju alltid skoj att träffa liksainnade och tjöta lite.

Hans plan är att fortsätta upp längs västkusten, sen ta göta kanal, vidare upp till stockholm, sen troligtvis färja till åland, paddla till finland och lite i finland osv.. kanske en sväng upp i bottenviken eller kanske färjan tillbaka till sverige och sen göta kanal eller kanske via mälaren, hjälmaren, vänern, dalslands kanal. Kanske en sväng till oslo oxå.. Och en liten kärra fanns med i packningen så är det några mil land mellan sjöarna så är det inga problem.

Koolt projekt! Attans vad häftigt att vara ute så mycket och så läänge!!
Avundsjuk, avundsjuk, avundsjuk!

Är det nån som känner för att tjata lite med honom längs med vägen så har jag hans mailadress, den kollar han med någorlunda jämna mellanrum när han lyckas låna en dator. Han är självgående så det handlar inte om att han behöver så möe hjälp utan snarare träffas och tjata lite. Och han är väldigt trevlig och pratsam!

Helsingborgs Dagblad skrev en notis om honom igår.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

2 tankar på “Långfärd i norra europa – Michael Steen”

  1. Midsommarafton passerade Michael hemma hos mig då hade han lämnat vänern och satte kajaken i skagern för att ta sig till Åtorp

Kommentera