Stockholms skärgård

Myggeskären
Myggeskären

Igår kom vi hem efter 8 dagar i Stockholms skärgård. Vi har haft en kanonfin tur i för oss helt nya paddelvatten. Och vi kommer garanterat paddla fler gånger i Stockholms skärgård. Att vi hade skärgården nästan helt för oss själva gjorde inte saken sämre.

Vi såg gott om fågel och en del säl. Hade mest soligt och fint väder, men även en del dimma och en dag regn. Vi startade vid Horisont Kajak/Norråva på norra Värmdö och paddlade (grovt sett); Lådnaön, Finnhamn, Södermöja, Storö i Möjaskärgården, Harö, Eknö, Sandhamn, Korsökobben, Grönskär, Vindalsö, Östra Vidskär, Bullerö, Långviksskär, Söderö, Biskopsön, Fjärdlång Myggskären, Fjärdlång, Jungfruskär, Runmarö, Jällö och tebax till Norråva. Övernattade gjorde vi på öarna med fet stil.

(24+28+26+33+14+31+52+20km)

Fler bilder

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera