Silverplånbok – silvertejp kan man ha till mycket

Silvertejp plånbok och pyssel
Silvertejp, bok, plånbok och pyssel

Silvertejp kan man ha till mycket. Många har nog med en rulle eller ett par meter i kajaken. För att kunna laga både det ena och det andra, eller för att försluta en påse eller annat.

Jag har sett tält, kläder och kajaker m.m. lagas med silvertejp och har det som regel alltid med ut i kajaken.

Idag hittade jag en bok som stått och mognat ett tag i bokhyllan; Don’t forget the Duct Tape. Boken kom ut 2003, är skriven av “Kristin Hostetter”, har ISBN-nummer 0898869064 och innehåller en massa tips om vad man kan ha silvertejpen (säljs ofta som vävtejp) till. En lite udda, men ganska rolig och praktisk bok.

Boken finns att köpa hos Bokus

Efter jag bläddrat i boken sökte jag lite på nätet och hittade 3M Duct Tape Workshop där de visar hur man gör en plånbok av silvertejp!! Ingen ny sida, men det var länge sen jag såg den och lite koolt är det ju så jag plockade fram tejprullen och satte igång.

Efter lite pysslande var den klar! Oerhört grann?!?! Och det gick åt knappt 4m tejp vilket i mitt fall gav ett totalpris på cirka 5:-! (ska nog inte räkna in arbetstiden…).

Fler såna pysselprojekt och jag blir snart invald i PPK*

Och vill man inte pyssla själv så finns det såklart färdiga silvertejpsplånböcker att köpa! T.ex. hos Ducti

PPK=PiasPysselKlubb 🙂

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera