Immeln noll, Skälderviken tio km

Brasa och skapligt med snö
Brasa och skapligt med snö

Vi hade egentligen planer på att paddla i blekinge i helgen, men tyckte det lät som lite för mycket is för att det skulle vara roligt.

Men sova-ute-abstinensen och vara-ute-abstinensen var stor så Jag & Pia körde till Breanäs vid Immeln och gick en liten sväng och intog vindskyddet.

Hade en lugn och skön kväll med liten brasa och stjärnklar himmel, lite högläsning ur Hoppsan jag är död av Arto Paasilinna, en natt med ett par minusgrader och en mulen men fin morgon. Maten fixade vi på Novat. Tog en liten promenad längs skåneleden på morgonkvisten innan vi for hemåt. På hemvägen blev det ett stopp med en kort promenad vid Vedema och en liten runda vid Lärkesholmssjön, båda mycket fina, dit lär vi oxå återkomma.

Väl hemma var det varmt och soligt så jag lastade kajaken och körde ner till Skälderviken för en kort runda. Där var det dock dimmigt och grått, men det funkade det med. Tog en sväng ut till Magnarp strand och tillbaka; gött att komma ut på vattnet. Vind på ett par sekundmeter från nordväst.

En kanonhelg; sova ute är klart undervärderat!

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera