Kofsa, Blekinge

En kanonhelg i blekinge; svaga vindar från norr = lä hela tiden, vindskydd och eld = supermysigt, kåta med värmare = himla praktiskt så här års, isbrytning = roligt och lärorikt, soligt och varmt idag = lite kvalmigt men gött 😉

 

Och att vakna upp på morgonkvisten, slå upp ögonen och titta ut över gnistrande vinterlandskap; se ut över snötäckt mark och stilla vik med is här och där, se sjöfågel och soluppgång det första man gör är helt fantastiskt underbart! Det slår det mesta!

 

Kenneth & Kerstin från Karlshamn bjöd in via kajaktur, Mårten från Kristianstad hängde med och Jag & Pia kunde inte hålla oss därifrån.

Isroll. Svårt att komma runt ordentligt men lätt att komma upp ;)
Isroll. Svårt att komma runt ordentligt men lätt att komma upp 😉
Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera