Kajakerna börjar få torrsprickor, och vi stark abstinens. Inget paddlat sen förra lördan och tältat har vi inte gjort sen nyår 🙁 eländigt värre!


I helgen var vi i ett vintrigt Göteborg (utan kajaker). På lördagen började vi med att åka till GKF och spana på Per-Eriks pågående bygge; en plywoodkajak av modell Seguin (såg klart lovande ut), sen var målet att “shoppa in” göteborgs friluftsbutiker, men vi lyckades bara med Kanotcentrum och Femmans Sport, besökte även Fjällsport, men där lyckades vi hålla oss 😉 I övrigt blev det lite promenerat i soligt vinterväder och 7-8 minusgrader.

På söndagen blev det promenad i ymnigt snöfall till Båtmässan för ett sen fördriva några timmar där. Några kajakutställare fanns på plats; Trapper, Kajakcenter Grebbestad, Marstrandskajaker och Reval Kayaks. Annars bjöd väl inte mässan på så många sensationer för oss paddlare, men lite shopping light blev det hos bland annat Equinox Extreme. Och det var lite kul att se Garmins nya modeller, Friluftskartan Pro m.m. och det finns ju en del annat som även funkar för paddling och friluftsliv. På plats fanns även en Enorm segelkanot. Mässan håller på en knapp vecka till.

I skåneland har snöandet övergått till ösregn och plusgrader så nu börjar vi känna igen den skånska vintern!!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera